Meny Stäng

Wasa Kredit

Wasa kredit AB är ett företag som erbjuder leasing- och avbetalningsfinansiering via deras samarbetspartners inom fordonshandeln, dator- och kontorshandel och industrihandel. Men de erbjuder även fördelaktiga lån och krediter direkt till privatpersoner och småföretagare.

Billeverantör

Som storföretagare, småföretagare eller privatperson har du stor nytta av de leverantörssamarbeten Wasa kredit kan erbjuda. Bl.a. bil leverantör där du kan få fördelaktiga finansieringar för privatpersoner eller företagare. Wasa kredit skräddarsyr en finansieringslösning för att underlätta så mycket som möjligt både för kund såväl som återförsäljare.

Leverantörsfinansiering

Är ett annat samarbete som vänder sig till små och medelstora leverantörer av datorrelaterade produkter, kopieringsmaskiner, skrivare, fax, varuautomater, mindre verktygsmaskiner, städmaskiner med mera. Detta samarbete vänder sig främst till företag eller privatpersoner som är i behov av mindre krediter (snitt 50 000kr).

Säljfinans

För större projekt som ska finansieras (snittkredit 100 000kr) finns ett annat leverantörssamarbete som heter säljfinans. Det vänder sig till medelstora och stora, ledande leverantörer och återförsäljare inom dator/kontor, mindre maskiner, automater med mera, som vill erbjuda företagskunder leasing, hyra, ramavtal och hem-pc-finansiering. Wasa kredit skräddarsyr då finansieringen så den blir mer attraktiv för kunden.

Låna online

Fritidsfinans

För den återförsäljare av fritidsrelaterade objekt såsom husvagn, husbil, mc, snöskoter, och trailer finns en lösning där Wasa kredit kan hjälpa företaget att erbjuda sina kunder fördelaktig finansiering. Finansieringsformerna är leasing för företag och lån eller krediter för privatpersoner. Är du privatperson kan du ansöka här om att förverkliga dina drömmar om att köpa en fin husvagn eller mc.

Hästsportens finansbolag

Är en annan avdelning inom Wasa kredit som ingår i Länsförsäkringar. Det är ett samarbete med återförsäljare och butiker inom hästsporten och erbjuder förmånlig finansiering i form av lån och kontokredit till privatpersoner och leasing till företag. Här kan du som privatperson ansöka om banklån för att köpa häst såväl som hästartiklar.

Lån och kontokort

Är även det en avdelning inom Wasa kredit och vänder sig till återförsäljare som vill kunna erbjuda sina kunder fördelaktiga lån och krediter. Det gäller då till privatpersoner som vill bygga om hemma, lägga om gamla lån och krediter, köpa ny båt eller åka på semester. Här kan återförsäljaren erbjuda sin kund lån upp till 150,000 kr. utan säkerhet.

Billeasing Direktkund Företag

Wasa kredit kan erbjuda dig som företagare ett fördelaktigt leasingavtal av både personbilar och lättare lastbilar. Försäljningen sker då direkt till slutkund.

Maskinfinansiering

Om ett företag är i finansieringsbehov av större objekt såsom verkstadsmaskiner, tryckpressar, entreprenad- och lantbruksmaskiner finns även möjlighet till ett leasing- avbetalningsavtal (snittaffär 500 tkr – 1 mnkr). Wasa kredit skräddarsyr då en finansieringsplan för att underlätta för båda parter.

Lån och kontokort

Här kan även du som privatperson ansöka om ett lån direkt. Ända upp till 150,000kr utan säkerhet. Du som gäldenär bestämmer då själv hur mycket du ska låna och hur länge du vill att återbetalningstiden ska vara och vad pengarna ska gå till. Blir du beviljad ett lån eller kredit får du besked inom 48 timmar och kan då hämta ut pengarna på närmaste postkontor.

Du kan lägga upp betalningen själv och extraamortera när du vill. Lånet kan även lösas när som helst helt utan extra kostnad.

Det finns vissa kriterier som ska uppfyllas för att du ska kunna beviljas ett lån. Det är att du är minst 20 år gammal, inte har några betalningsanmärkningar, att du är fast anställd sedan minst 6 månader tillbaka, att du är mantalsskriven i Sverige sedan minst 3 månader tillbaka och att du har en fast inkomst av tjänst eller pension. Uppfyller du dessa krav är det bara att ansöka.

Dela sidan med dina vänner