Meny Stäng

Swedbank

Swedbank är en stor koncern med ca 9.4 miljoner privatkunder och 540.000 företagskunder. De har 419 kontor i Sverige, 278 kontor i de baltiska länderna och 215 kontor i Ukraina. De har verksamhet i Helsingfors, Kaliningrad, Köpenhamn, Luxemburg, Marbella, Moskva, New York, Oslo, Shanghai, St. Petersburg och Tokyo. Swedbank har hela 21 000 anställda och är en av Sveriges största banker. Med stor vana och god precision kan de skräddarsy den perfekta finansiella lösningen för dig som vill låna pengar, till att köpa nytt hus, renovera, köpa bil eller starta företag. De kan erbjuda ett enormt urval av lån och krediter till privatpersoner såväl som företag.

Hitta ett lån online

Låna till bil

Swedbank kan hjälpa dig att köpa drömbilen, med deras förmånliga billån kan du enkelt och snabbt låna upp till 80% av bilens värde, resterande 20% kan du betala kontant, alternativt med en inbytesbil. Bilen du köper kan vara ny eller begagnad och av vilket märke som helst, det spelar ingen roll så länge du köper bilen av en auktoriserad bilhandlare. Återbetalningstiden är mellan två och sju år och du kan lösa lånet när som helst utan extra kostnad.

Om du däremot säljer bilen innan avtalstiden gått ut måste du lösa lånet. Samma låneavtal gäller vid lån då du ska köpa båt, Mc, husbil eller snöskoter. Minsta lånebelopp är 40.000 kronor, men om du funderar på att köpa en bil, båt, Mc, husbil eller snöskoter av en privatperson eller återförsäljare där priset är mindre än 50.000 kronor har Swedbank en annan lösning för dig, PrivatlånDirekt.

Privatlån Direkt

Här kan du ansöka om ett lån på mellan 30.000 och 350.000 kronor utan säkerhet och återbetalningstiden är max 12 år. Med PrivatlånDirekt kan du lösa andra dyra smslån eller krediter, köpa bil eller renovera huset. Om du ringer och ansöker får du svar direkt och om du ansöker via internet får du svar inom ett dygn.

Nya Medlemslånet

Om du är fackligt ansluten och behöver låna pengar har Swedbank en förmånlig lösning för dig. Nya Medlemslånet är ett lån som riktar sig till dig som varit medlem i facket minst ett halvår utan avbrott och som har ett lönekonto i banken. Till detta lån krävs ingen säkerhet och du kan låna mellan 30.000 och 200.000 kronor och du betalar ingen uppläggningsavgift. Räntan är rörlig och följer det aktuella ränteläget. Lånet innehåller även en grupplivförsäkring vilket innebär att om låntagaren avlider så löses lånet helt och om låntagaren blir sjuk eller arbetslös så infaller ett betalningsskydd som betalar räntekostnaden helt. Förutom detta lån eller till detta lån kan du även ansöka om Medlemskontokredit eller Medlemsbillån.

Kontokredit

Om du helt plötsligt drabbas av oförutsedda utgifter, en räkning du inte hade räknat med eller om du råkar se något snyggt i ett skyltfönster då du inte har kontanter på dig Då har Swedbank lösningen för dig. Med Kontokredit har du alltid möjlighet att betala oförutsedda utgifter, du har alltid möjlighet att göra impulsköp och får en helt ny ekonomisk rörelsefrihet. Kontokredit kopplas till ditt privatkonto och börjar utnyttjas direkt när pengarna på kontot tar slut. Återbetalningen sker genom att du sedan sätter in pengar igen på kontot och du betalar bara ränta för de pengar du faktiskt har utnyttjat. Hur mycket pengar du betalar tillbaka bestämmer du själv utifrån dina egna möjligheter och din egen situation. Lägsta kreditbelopp är 20.000 kronor och högst två månadslöner.

Medlemskontokredit

Fungerar på samma sätt som Kontokredit men riktar sig endast till dig som är fackligt ansluten sedan ett halvår tillbaka och har ditt lönekonto på Swedbank. Medlemskontokredit kopplas till ditt lönekonto och kreditbeloppet är mellan 10.000 och 50.000 kronor, men inte högre än två månadslöner.

Dela sidan med dina vänner