Meny Stäng

SEB

SEB erbjuder lån till företag såväl som privatpersoner med mycket fördelaktiga räntor. Med lång erfarenhet inom ekonomi kan de skräddarsy en finanslösning till dig som ska bygga nytt hus, köpa lägenhet, köpa ny bil eller båt. De kan skräddarsy en lösning för ditt företag som ska expandera, omstrukturera sig eller bara köpa in ny utrustning. Möjligheterna är många med SEB, de har en mängd lösningar till dig som privatperson eller till företaget.

Enkla lånet

Här kan du låna upp till 350 000 kr utan krångel, till låg och fördelaktig ränta. Med detta lån kan du t.ex. lösa andra dyra lån och utnyttja dess låga ränta. Du väljer själv vilken återbetalningstid lånet ska ha (upp till 12 år) och du kan lösa det när du vill. Ska du dessutom utbilda dig inom Balansekonomi, IHM eller Humanova får du ett ännu bättre lånevillkor med SEB:s Balansekonomis utbildningslån, IHM utbildningslån eller Humanova utbildningslån.

SEB:s mastercard

Fördelarna är många och friheten gränslös med SEB:s mastercard. Med detta kort har du alltid pengar i plånboken oavsett var i världen du befinner dig. Stora eller små inköp, det spelar ingen roll. Med kortet i handen kan du köpa dagens lunch på stan, födelsedagspresenten du glömt bort, månadshandla mat till familjen eller varför inte betala semesterresan. Allt är möjligt med SEB:s mastercard. Med 60 dagars räntefri kredit och möjlighet att delbetala beloppet är friheten enorm med detta kort.

Medlemslån

SEB har nyligen förbättrat lånevillkoren för medlemslån vilket gör det mer fördelaktigt för privatpersoner att låna pengar till mycket låg ränta. Oavsett hur mycket eller lite pengar som ska lånas. Låna 20 000 – 350 000kr utan säkerhet, samt att SEB bjuder på uppläggningsavgiften. Återbetalningstiden är 2-12 år och du kan välja antingen rak amortering eller annuitet. Hur stort belopp belopp du kan låna beror på hur stor årsinkomst du har. Vet du att din inkomst inte räcker till för det belopp du ska låna kan du ha en medsökande, då ökar dina chanser att bli beviljad önskat belopp. Men för att bli beviljad ett medlemslån krävs det att du är 18 år eller äldre, att du har en fast årlig inkomst på minst 150 000kr och är fri från betalningsanmärkningar. Dessutom måste du vara medlem i någon av de organisationer SEB har avtal med, då det är ett medlemslån.

Billån

Drömmer du om att rulla runt på vägarna i den där splitter nya bilen? Du är inte ensam och det är fullt möjligt att den drömmen kan bli verklighet, med SEB:s fördelaktiga billån. Med en ränta som ligger på 3,21% (per 1 juni 2009) kan du låna pengar för att köpa en ny eller begagnad bil från en auktoriserad bilhandlare. Kontantinsatsen ligger på minst 20 % och lägsta lånebelopp är 40 000kr.

Båtlån

Vill du glida runt i skärgården i sommar har SEB en enkel lösning med rekordlåg ränta. Med SEB:s båtlån kan du låna från 40 000kr med en kontantinsats på 20% och ränta på 2,71% (per 1 juni 2009). Dessutom kan du, helt utan extra kostnad lösa lånet när du vill.

Fritidslån

Om du vill glida runt i sommar på en Harley Davidson, en fyrhjuling, köpa en snöskoter till vintern eller om du vill göra husbilsdrömmen verklig. Har SEB en perfekt lösning för dig. Fordonet kan vara nytt eller begagnat, så länge det är köpt hos en svensk återförsäljare. Med SEB:s fritidslån kan du låna pengar fördelaktigt med rörlig eller fast ränta och du kan själv välja amorteringssätt. Lägsta lånebelopp är 40 000kr och kontantinsatsen är 20% men den insatsen kan lämnas i form av ett inbytesfordon. Återbetalningstiden är 2-15 år beroende på fordonstyp.

Dela sidan med dina vänner