Meny Stäng

Låna av Leasy

En långivare som är väldigt populär bland svenska låntagare numera är Leasy, då de kan erbjuda sina lån väldigt snabbt. Blir man beviljad ett lån av Leasy, får man nämligen dels besked om detta snabbt, men man får även lånet utbetalt snabbt, så att man kan använda pengarna snabbare än om man lånar av en del andra långivare.

Snabbheten, som förvisso är oneklig, är dock inte det enda man behöver känna till om Leasy, om det är så att man funderar att ta ett lån av dem, så här kommer en kort guide till några andra saker som kan vara bra att känna till om dem, innan man tar ett lån:

Låna här

Du kan låna upp till 50 000 kronor av dem

Men även mindre summor förstås, om du föredrar det. Det minsta möjliga lånebeloppet är dock 5 000 kronor, så det går inte att låna mindre summor än så av dem.

Du måste inte uppge någon säkerhet när du lånar av Leasy

Detta betyder i sin tur att var och en kan ta dessa lån till precis vilket ändamål man vill, och att man inte ens behöver tala om för Leasy vad det är man tänkt göra med pengarna.

Låna av Leasy

Du bestämmer själv vilken återbetalningstid du vill ha på lånet

Den kortaste möjliga återbetalningstiden är 12 månader, och den längsta möjliga återbetalningstiden är 72 månader, men vill man, kan man även välja en längd däremellan.

Du ser på Leasys hemsida vad lånet kommer att kosta dig i månaden

Detta räknas ut baserat på återbetalningstiden av lånet och hur mycket det är du vill låna, men du får alltså alltid veta i förväg vilken återbetalningssumma det kommer att röra sig om, så det kommer aldrig att komma som en överraskning för dig.

Du måste vara minst 20 år för att bli beviljad lånet

Dessutom måste du sakna betalningsanmärkningar, eftersom Leasy inte beviljar lån till den som har en betalningsanmärkning. Leasy vill även att du tjänar minst 100 000 kronor per år, och har en fast adress i Sverige, samt ett mobilabonnemang i ditt eget namn.

Dela sidan med dina vänner